Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Câinele l-a dat de gol. Un bărbat din Brașov, care era urmărit în baza unei condamnări penale, a fost capturat după ce și-a scos patrupedul la plimbare

Publicat

pe

Publicitate

O simplă plimbare cu câinele l-a trimis în spatele gratiilor pe un bărbat din Brașov. Seara trecută, un apel la 112 anunța că pe strada Avram Iancu o persoană și-ar fi eliberat câinele periculos, iar pietonii care se aflau în zonă s-au temut că ar putea fi atacați. Un echipaj de jandarmi a fost trimis în zonă, iar aici oamenii legii au făcut o descoperire neașteptată.

„Ajunși la fața locului pentru a lua măsuri în cazul câinelui agresiv, jandarmilor li s-a comunicat de către apelant că animalul s-a adăpostit într-un autoturism parcat, în care cel mai probabil se afla și stăpânul acestuia. Acest lucru s-a adeverit, pe locul din față al autoturismului aflându-se un bărbat de 30 de ani. După verificarea identității acestuia, jandarmii au aflat că pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracțiune la regimul rutier. Astfel, au fost întocmite în cazul lui toate documentele necesare și a fost predat colegilor de la poliție”, au declarat reprezentanții IJJ Brașov.

În cazul câinelui, au fost anunțate autoritățile competente pentru a fi luat din autoturism, având în vedere că pentru o perioadă va fi despărțit de stăpânul lui. Pe numele bărbatului exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracțiune la regimul rutier.

 

sursa foto: IJJ Brașov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes