Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / Brașovenii, curioși să vadă aeroportul, fac coadă la maratonul de vaccinare organizat la terminalul de pasageri

Publicat

pe

Publicitate

Aeroportul Brașov, deschis pentru prima oară publicului. Un centru de vaccinare anti-COVID -19 de tip drive-thru funcționează în acest weekend la terminalul de pasageri al Aeroportului Brașov. Pe lângă drive-thru, există un punct fix de vaccinare în Terminal, astfel că braşovenii au ocazia de a vedea aeroportul și în interior. Pentru cei care doresc să meargă fără mașină RATBV pune de dispoziție curse speciale, cu plecare din Gara Brașov, și Livada Poștei (linia 28).

Prefectul Brașovului, Mihai Cătălin Văsii, anunță că centrul va funcționa astăzi și mâine între orele 8 și 20.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Brașov, Instituția Prefectului Județul Brașov și Direcția de Sănătate Publică Brașov, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, ISU Brașov, Crucea Rosie Filiala Brașov, Serviciul Județean Salvamont Brașov și Asociația Salvatorilor Voluntari – SAR România ( ASV România – Search And Rescue ).

Amintim că pentru vaccinarea într-un centru drive-thru nu este nevoie de programare.

Publicitate

Aeroportul poate fi vizitat şi de persoanele care nu merg la vaccin
Pe de altă parte, preşedintele Consiliului Judeţean a precizat că în acest week-end, la aeroport va fi permis şi accesul persoanelor care nu merg să se vaccineze. „Nu vreau să creez nicio restricţie în ceea ce priveşte accesul. Dacă acest eveniment va avea succes, mă gândesc şi la organizarea unor zile ale porţilor deschise la Aeroport”.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes