Connect with us
Publicitate

Sport

FOTO / Brașoveni de aur. Mihaela Hogaș și Cosmin Nedelea au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Campionatul Național de Viteză pe Role

Publicat

pe

Munca asiduă, orele lungi de antrenamente și determinarea au dat roade pentru doi sportivi legitimați la clubul Corona Brașov care au reușit să cucerească opt medalii de aur și argint la Campionatul Național de Patinaj Viteză pe Role. Evenimentul a avut loc weekend-ul trecut, în Brașov, iar la competiție au luat parte atât juniori, cât și seniori.

Publicitate

Mihaela Hogaș a reușit să se impună în trei din cele patru curse la care a luat parte. Ea a câștigat medalia de aur la 500 de metri, 100- metri și 1500 de metri, iar la proba de 3000 de metri a obținut argintul.

Cosmin Nedelea, poreclit și Mex, a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la probele de 1000, 1500 și 3000 de metri, iar în cursa de 500 de metri s-a clasat pe locul al doilea. Patinatorul brașovean a reușit să doboare două recorduri naționale la acest campionat: recordul național pe pista de 250 de metri în proba de 1500 de metri (2.14.186 min) și cel de poliatlon.

„Acesta a fost cel mai bun concurs pe role de până acum! Chiar dacă amândoi sportivii erau favoriți la probele de viteză, ei au reușit să câștige și probe de fond și să se impună drept învingători în clasamentul general! Aceste rezultate denotă pregătirea foarte bună, din aprilie până în prezent, și ne dau mari speranțe că vom avea un sezon foarte bun pe gheață! Vom continua pregătirea la fel de serios ca și până acum, pentru a ne prezenta în formă maximă la Cupele mondiale”, a declarat antrenorul Bogdan Stănescu.

Publicitate

După ce se vor bucura de succesul din cadrul campionatului național, tinerii sportivi vor începe antrenamentele intense pentru prima cupă mondială la care vor participa, cea din Stavanger, Norvegia, din luna noiembrie.

 

sursa foto: Corona Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes