Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Braşoveni amendaţi pentru că au aruncat molozul în stradă. Au fost găsiţi după un bon de mâncare uitat în maldărul de gunoi pe care scria adresa de livrare

Publicat

pe

Publicitate

Doi braşoveni au fost amendaţi de poliţia Locală pentru că au aruncat mai multe deşeuri într-o zonă din cartierul Bartolomeu, pe strada Cucului. Chiar dacă nu au fost prinşi în fapt, poliţiştii locali au avut inspitaţia să caute printe gunoaie dovezi care să ducă la prinderea făptaşilor. Astfel, printre bucăţile de rigips, moloz şi ambalaje de la uși de interior au găsit şi un bon de la o comandă de mâncare pe care scria adresa de livrare. Poliţiştii au luat urma lui şi au găsit apartamentul unde s-au făcut renovările.  

În urma verificărilor la adresa respectivă, a fost identificat și proprietarul imobilului în care au fost făcute lucrările de construcție, și persoana care a transportat și abandonat pe marginea drumului deșeurile provenite din renovarea imobilului.

Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendǎ în cuantum de 3.000 lei și i s-a pus în vedere că dacă va fi surprinsă cu autovehiculul încărcat cu deșeuri i se va aplica pe lângă amendă și măsura complementară de confiscare a mașinii.

De asemenea, a fost sancționat contravențional și proprietarul imobilului, cu amendă în cuantum de 1.600 lei, pentru că nu a încheiat un contract cu un operator de salubritate acreditat pentru evacuarea deșeurilor rezultate din lucrările de construire.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes