Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Braşovean reţinut de poliţişti după ce a spart geamul şi uşa unui autobuz RATBV

Publicat

pe

Publicitate

Poliţiştii braşoveni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat care săptămâna trecută a spart geamurile unui autobuz RATBV. Din cercetările făcute de oamenii legii a reieşit faptul că braşoveanul în vârstă de 32 de ani a aruncat cu bolovani înspre autobuz, în uşă şi într-unul din geamuri. Acum individul este cercetat pentru distrugere.

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că la data de 19 septembrie 2022, în jurul orei 21.50, o persoană de sex masculin ar fi provocat distrugeri la nivelul unui mijloc de transport public de persoane, prin aruncarea de pietre în ușa vehiculului și a unui geam.

Cu ocazia activităților investigative-operative desfășurate în cauză, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov, cu sprijinul Secției 5 Poliție Brașov, au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 32 ani, din municipiul Brașov. Astfel, la data de 25 septembrie a.c., cadrele de poliție au pus în executare un mandat de aducere, bărbatul în cauză fiind condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.”, a transmis IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes