Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Braşovean depistat că a aruncat un munte de gunoi în câmp după documentele lăsate în saci. Are de plătit o amendă de 3.000 de lei

Publicat

pe

Publicitate

Ȋn urma verificǎrilor pe care Poliţia Locală Braşov le-a făcut sǎptămâna trecutǎ a fost identificat pe terenul situat între Şoseaua de sud-est și cimitirul „Schimbarea la fațǎ” de la Micșunica, o depozitare de deșeuri probenite din salubrizarea unui imobil. Gunoaiele erau stibuite şi erau aruncate obiecte de mobilier, diverse recipiente în care fuseserǎ îmbuteliate bǎuturi alcoolice, saci cu bonuri de la pariuri sportive, deșeuri lemnoase, mashuri publicitare, deșeuri menajere, etc.

Poliţiştii locali au făcut toate demersurile pentru a identifica de unde provin aceste deșeuri. Dupǎ verificări a fost găsitǎ şi sursa acestor deșeuri, mai precis un imobil situat pe str. Zizinului în care proprietarul a efectuat o igienizare, toate deșeurile rezultate din aceastǎ activitate au fost aruncate pe câmp în data de 16 septembrie 2021.

„Persoana responsabilǎ a fost sancționatǎ contravențional… cu amendǎ în cuantum de 3.000 lei și s-a dispus ca măsurǎ complementarǎ salubrizarea zonei. Vineri 24 septembrie 2021, contravenientul a ridicat din zona respectivǎ, toate deșeurile aruncate.

Le punem în vedere, pe aceastǎ cale, cetǎțenilor din municipiul Brașov, cǎ sancțiunile prevǎzute în asemenea cazuri nu sunt deloc de neglijat. Potrivit OUG nr.195/2005 privind protecția mediului, amenzile pentru persoanele fizice sunt cuprinse între 3000 lei și 6000 lei, iar pentru cele juridice între 25.000 lei și 50.000 lei.”, a transmis Poliţia Locală.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes