Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Bradul de Crăciun a fost adus în centrul orașului Râșnov. Pomul are 20 de metri înălțime și a fost tăiat din curtea unei localnice

Publicat

pe

Publicitate

A fost agitație mare astăzi la Râșnov pentru montarea bradului care va înfrumuseța centrul orașului pe perioada sărbătorilor de iarnă. Angajații primăriei au lucrat ore bune pentru a tăia, transporta și monta pomul de Crăciun în Piața Unirii din oraș. Bradul falnic a fost transportat cu un camion, iar pentru montarea lui a fost folosită o macara.

„Bradul are în jur de 20 de metri și a fost tăiat din curtea unei localnice de pe strada I.L. Caragiale, la cererea proprietarei. Bradul din Piaţa Unirii va fi împodobit simplu și frumos, ținând cont de faptul că pomul de anul acesta este unul foarte bogat. Culorile dominante vor fi alb rece și alb cald. Iluminatul festiv va fi aprins pe 4 decembrie, când vă așteptăm să fiți alături de noi”, au anunțat reprezentanții Primăriei Râșnov pe pagina oficială de Facebook.

Startul sărbătorilor de iarnă la Râșnov se va da duminică, pe 4 decembrie, de la ora 16.30, cu un recital al celor de la Vocelis- Acapella. Iluminatul festiv va fi aprins la ora 17.30, iar apoi localnicii și turiștii se vor putea bucura de un recitat al grupului Anatoly.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes