Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Boschetarii, beţivii şi „aurolacii”, luaţi la ochi de Poliţia Locală Braşov. Amenzi de peste 65.000 de lei

Publicat

pe

Pe parcursul lunii iunie, Poliția Locală Brașov a aplicat 147 de amenzi pentru cerşetorii care apelau la mila publică, dar şi pentru persoane au fost sancţionate pentru tulburarea liniștii publice, consumul de alcool pe domeniul public, în parcuri și pe terenuri sportive, consumul de substanțe halucinogene, injurii şi expresii jignitoare sau vulgare. Cuantumul amenzilor aplicate în această perioadă s-a ridicat la suma de 65.600 lei.

Publicitate

„Polițiștii locali vor continua să desfășoare activități de monitorizare a respectării cadrului legislativ în domeniul ordinii și liniștii publice și vor lua măsurile legale care se impun, conform competențelor”, transmite instituţia

Poliția Locală Brașov întreprinde permanent acțiuni de prevenire și combatere a faptelor antisociale și de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în municipiu. Aceste acțiuni s-au intensificat în urbea de sub Tâmpa, odată cu începerea ”vacanței mari” și a perioadei de concedii, când turiștii iubitori de munte ne vizitează orașul.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

2 Comments

 1. Vlad

  26 iunie, 2022 at 11:23 am

  In jurul complexului Ardealul e o haita de vreo 10 alcoolici. Dimineata stau sprijiniti de vitrina farmaciei Catena. Apoi ocupa bancile de pe sensul opus, cu pet-urile de bere la indemana.
  Nu-i vede nimeni, nu-i intreaba nimeni nimic desi pseudopolitai locali mai trec prin zona.
  Batranii se tem in zi de pensie sa-si scoata banii de la bancomatul CEC din cauza lor.
  Sa se ia masuri!!

 2. Apostlescu Cezar

  26 iunie, 2022 at 5:29 pm

  Politia locala NU FACE NIMIC !
  Este o instituție inutila ! Bani de la buget ! Pentru nimic !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes