Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Beţivi şi drogaţi depistaţi în miez de noapte de Poliţia Locală în parcurile din Braşov

Publicat

pe

Parcurile din municipiu, oaza de liniște, răcoare și recreere atât de căutată de localnici și turiști în perioadele în care temperaturile ating valori destul de ridicate pentru un oraș de munte, au devenit și punctul de atracție, pe timp de noapte, al indivizilor certați cu bunele maniere și care ”combat” canicula cu băuturi alcoolice. Ieri noapte poliţiştii locali braşoveni au găsit în aceste parcuri mai mulţi indivizi care consumau alcool, fumau şi se drogau, profitând de faptul că parcurile erau goale. Aceştia au fost depistaţi în parcul „Tractorul” dar şi într-un parc din cartierul Astra. Pentru cele constatate oamenii legii au aplicat amenzi de 6.500 de lei.

Publicitate

În seara zilei de 26 iulie 2022, în parcul ” Tractorul”, lângă locul de joacă pentru copii nr. 125, a fost identificat un grup de 3 persoane, care consumau băuturi alcoolice și substanțe cu efect halucinogen.

În aceeași seară, în jurul orelor 2230 , 4 persoane au fost surprinse  pe Str. Mierlei din cartierul Astra, în timp ce fumau și consumau băuturi alcoolice în incinta locului de joacă nr. 47, tulburând liniștea publică prin strigăte și larmă.

„În urma acțiunilor concentrate din noaptea de 26/27 iulie 2022, în care au fost vizate parcurile și locurile de joacă din Centrul Civic și cartierele Tractorul și Astra, polițiștii locali din cadrul Biroului Acțiuni Operative – Monitorizare Școli au legitimat 15 persoane și au întocmit 7 procese-verbale de contravenție, la 6 dintre acestea aplicându-se concursul de contravenții. Valoarea sancțiunilor aplicate pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/ 1991 R pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și ale Legii nr. 349/ 2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, s-a ridicat la suma de 6500 lei.

Publicitate

Precizăm că Poliția Locală Brașov va continua să desfășoare acest tip de acțiuni pe toată durata verii. Totodată, facem apel către cetățeni să sesizeze, la telefon 0268/ 954, faptele de natură antisocială din parcuri, locuri de joacă, promenade și proximitatea acestora, precum și oricare alte aspecte din sfera de competență a Poliției Locale. În urma sesizărilor, patrulele și echipajele de polițiști locali se vor implica, în cel mai scurt timp posibil, în identificarea și sancționarea făptuitorilor, conform atribuțiilor.”, a transmis Poliţia Locală Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Apostlescu Cezar

    30 iulie, 2022 at 4:40 pm

    Din ce își plătesc amenzile ? Cred ca ar fi mai eficienta o condamnare la munca în folosul comunității ! Și. ..suspendarea ajutorului social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes