Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Bătrână din Braşov, căutată de Salvamont cu drona, după ce a dispărut într-o zonă muntoasă

Publicat

pe

O femeie de 86 de ani, din Braşov, dispărută în zona montană din nord-estul judeţului Argeş, a fost căutată în cursul nopţii cu ajutorul unei drone cu termoviziune.

Publicitate

„Acțiune de căutare întreprinsă de Salvamont Argeș al Consiliul Judetean Arges -la solicitarea și împreună cu Poliția- a unei persoane de sex feminin, dispărută dintr-un azil de bătrâni la Dealul Sasului, în masivul Leaota.

Având în vedere că este întuneric, am folosit și drona cu termoviziune.”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Salvamont Argeş.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Argeş a anunţat, marţi seara, că se desfăşoară cercetări în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a unei femei de 86 de ani de la un centru de îngrijire pentru vârstnici, aflat în comuna Dâmbovicioara.

Publicitate

„Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării din cursul acestei seri de 03 octombrie a.c., referitoare la plecarea voluntară a numitei ELENA GABRIELA BRĂTAN, de 86 de ani, care a plecat de la un centru de îngrijire pentru vârstnici, de pe raza comunei Dâmbovicioara, și nu a mai revenit.

Femeia are domiciliul pe raza municipiului Brașov, și este cunoscută cu afecțiuni medicale. Au fost efectuate căutări de către polițiști și jandarmii argeșeni, împreună cu un grup de voluntari, însă până la acest moment, femeia în cauză nu a fost identificată.

Semnalmente: aproximativ 1,55 m înălțime, 60 de kg, ochi căprui, păr alb, poartă ochelari de vedere.

Vestimentația la momentul plecării: plover crem/bej, cu dungi (roșu, galben și portocaliu), pantalon fâș negru, încălțăminte de culoare albastra, tip papuci.

Persoanele care pot oferi informații despre cea în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.”, se preciza într-un comunicat al IPJ Argeş.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes