Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Bărbat atacat de urs la Stupinii Prejmerului. A fost dus de urgență la Târgu Mureș cu elicopterul SMURD

Publicat

pe

În urmă cu puțin timp ISU a remis un comunicat de presă cu privire la un eveniment care a avut loc în zona Stupinii Prejmerului. Este vorba despre un bărbat care a fost atacat de urs, victima prezenta plăgi mușcate la nivelul toracelui si capului. A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD care a transportat victima la spitalul de urgență din Targu Mureș

Publicitate

„07.09.2020, ora 10:40, apel la numarul unic de urgență 112, se solicită sprijin pe DN 10 în zona Stupinii Prejmerului, unde se pare ca o persoană de sex masculin a fost atacată de animale sălbatice.
Echipajul de jandarmi aflat în misiune de menţinere a ordinii și siguranței publice în mediul rural, a fost solicitat de dispecerul unității:
,,… deplasați-vă urgent pe DN 10, la ieșirea din Stupinii Prejmerului, avem o persoană atacată de urs!”
Ajunși la fața locului, echipajul de jandarmi și cel al SMURD, au constatat că este vorba despre un bărbat care era întinsă pe iarbă, putea comunica, dar era grav rănit. La fața locului erau prezenți și colegii de la Poliție.
In timp ce echipajul SMURD îi acorda bărbatului primul ajutor, jandarmii au luat masura delimitării zonei unde urma să aterizeze un elicopter pentru a-l transporta pe acesta la spital. Totodata, s-a transmis un mesaj de informare a populatiei din zona respectivă prin sistemul RO-ALERT. Ulterior, victima a fost transportata cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgență Tg Mureș.”
, se arata in comunicat.

[fvplayer id=”38″]

Sursa foto IJJ Brasov, Video ISU Brasov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes