Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / Aventura motănelului Boris. A sărit de pe geamul locuinţei sale din Braşov şi de frică s-a ascuns. A fost găsit de oameni buni şi redat familiei

Publicat

pe

Un motănel din Braşov a trecut printr-o adevărată aventură după ce a sărit pe geamul locuinţei unde stă cu stăpânii lui. Pentru că era într-un loc străin, Boris s-a speriat foarte tare şi s-a refugiat unde a putut el mai bine. A ajuns într-o asociaţie de locatari iar oamenii buni de acolo au luat legătura cu Asociaţia „Milioane de prieteni”. Motănelul a ajuns la adăpostul iubitorilor de animale după care a fost înapoiat familiei.   

„Boris e fericit acum acasă la el! A trecut însî printr-o aventura pe care n-o va uita prea curând. S-a simţit super-motan şi a sărit pe geamul apartamentului în care locuieşte. Speriat nevoie mare, după ce a făcut cunoştinţă cu atracţia gravitaţională, s-a refugiat în sediul unei asociaţii de locatari unde a început să mârâie la lume. Oamenii au chemat autoritatile, însa super-motanul nu s-a lăsat imblânzit nicicum asa ca au fost chemaţi şi colegii noştri să scape blocul cu pricina de „invadatorul periculos”. Pana la urmă, Boris a ajuns la Adăpostul Victory de unde a fost dat înapoi familiei sale cu promisiunea ca nu va fi mustrat pentru escapadă, ci iubit cu mare drag în continuare!”, au transmis pe pagina de Facebook reprezentanţii Asociaţiei „milioane de prieteni”.

În tot timpul cât Boris era dispărut, stăpânii lui au făcut tot posibilul să îl găsească, au pus afişe cu poza lui prin oraş şi l-au căutat peste tot. Povestea are un final fericit, dar aveţi grijă de blănoşii dumneavoastră pentru că nu toţi cei care se pierd au şansa lui Boris.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes