Connect with us
Publicitate

Util

FOTO / Avaria din cartierul Florilor este mai mare decât se credea. Angajaţii SPLT schimbă ţevile pe o distanţă de 30 de metri. Cele 600 de familii încă nu au căldură

Publicat

pe

Publicitate

Încă se lucrează la remediarea problemelor din cartierul Florilor, unde două conducte s-au spart, iar situaţia afectează 600 de familii care acum nu au căldură şi apă caldă. În această dimineață va fi scoasă țeava veche și va începe montarea celei noi. Este vorba de înlocuirea unui tronson de câte 30 de metri pe fiecare rețea, tur/retur, având în vedere că în cursul zilei de ieri s-a mai descoperit încă un tronson cu probleme, iniţial se credea că trebuie schimbată conducta pe o lungime de 24 de metri.

În cursul zilei de astăzi echipele SPLT speră să finalizeze lucrările de montare și sudare a celor două conducte noi și să se reia furnizarea de agent termic cel târziu mâine dimineață.

Vă reamintim că în cursul zilei de luni a fost identificată o avarie pe rețeaua de transport, Dn 500mm, atât pe conducta de tur, cât și pe cea de retur. Aceasta este localizată în curtea Școlii Gimnaziale nr. 11. Ieri dimineața, echipele SPLT au sistat furnizarea agentului termic pentru 600 de apartamente și au început lucrările de reparații.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes