Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Atenţie unde aruncaţi mobila veche! Doi braşoveni, amendaţi după ce şi-au lăsat dulapurile la ghena de gunoi

Publicat

pe

Ți-ai cumpărat mobilă nouă, ce faci cu cea veche? Sfatul polițiștilor locali este să contactezi una dintre firmele de salubrizare autorizate, altfel riști să fii amendat. Este și cazul a doi brașoveni care încercau, astăzi, 3 august, să scape de piesele vechi de mobilier, pe care voiau sa le abandoneze la platformele de depozitare a deșeurilor.

Unul dintre ei, la platforma de pe bulevardul Alexandru Vlahuță nr. 55, iar celălalt, la platforma de pe Aleea Violetelor nr. 65. Cei doi au fost sancționați contravențional,cu o amendă totală în valoare de 1.600 de lei.

„Cetățenii Brașovului trebuie să știe că depozitarea ori abandonarea deșeurilor de orice tip pe domeniul public sau privat al municipiului Brașov constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 800 la 1600 lei pentru persoanele fizice, și de la 1600 la 2500 lei, pentru persoanele juridice.

De asemenea, locuitorii orașului mai trebuie să știe că pentru evacuarea deșeurilor mari sau din construcții sunt operatori de salubritate special acreditați la care trebuie să apeleze; de aceea le atragem atenția să nu mai solicite astfel de servicii persoanelor neautorizate, care, de obicei, lasă gunoaiele la întâmplare.”, transmite Poliţia Locală Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes