Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / Aproape 30 de tineri s-au luat la bătaie pe aleea de sub Tâmpa. Printre scandalagii s-au aflat și 10 minori

Publicat

pe

Un scandal monstru a izbucnit în această după amiază pe aleea Tiberiu Brediceanu din Brașov. O persoană care se plimba prin zonă a sunat la 112 să anunțe că aproximativ 30 de persoane au început să se ia la bătaie, în văzul tuturor.

Două echipaje ale Jandarmeriei Brașov s-au îndreptat către locul indicat, dar când au auzit zgomotul sirenelor de la autospecialele jandarmilor, o parte dintre bătăuși au luat-o la fugă. Oamenii legii au reușit să imobilizeze la fața locului 12 persoane care au luat parte la această altercație.

Dintre aceștia, zece erau minori, unul avea sub 14 ani, iar alți doi împliniseră 18 ani. Jandarmii i-au condus pe scandalagii la secția de poliție și au dat 11 amenzi în valoare totală de 2200 de lei. Alte opt avertismente scrise au fost dată către părinții minorilor care aveau vârste sub 16 ani.

Bătăușii au fost duși la audieri, iar autoritățile au încercat să afle din ce cauză a izbucnit scandalul. Surse din anchetă spun că în fața polițiștilor niciunul dintre cei implicați în altercație nu a vrut să declare care a fost motivul încăierării.

Publicitate

sursa foto: Jandarmeria Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu cercelu

    13 martie, 2022 at 10:38 pm

    e chiar comic cum pe toate site urile se spune acelasi lucru despre bătaie dar nimic nu e adevarat 😂😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes