Connect with us
Publicitate

Turism

FOTO / Aproape 200 de turiști din Spania au aterizat pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. Ei vor petrece câteva zile în orașul de sub Tâmpa

Publicat

pe

Publicitate

Deși pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav se operează zilnic o aterizare și o decolare, în cursul zilei de luni o altă aeronavă a ajuns în orașul de sub Tâmpa. La bordul avionului erau vizitatori din Spania care au venit să petreacă o vacanță de câteva zile în România.

Reprezentanții aeroportului spun că ieri după amiază, la ora 16.55, o cursă a companiei Smartwings a aterizat în Brașov, iar la bord erau 189 de pasageri, cu toții turiști spanioli care vor petrece următoarele zile la Braşov şi în împrejurimi. Din lista locurilor de vizitat ale spaniolilor nu vor lipsi obiectivele turistice din centrul vechi al oraşului, Castelul Bran sau Cetatea fortificată din Prejmer, monument din patrimoniul UNESCO.

Tot ieri, la ora 17:45, avionul Boeing 737 aparţinând operatorului aerian Smartwings din Cehia, a decolat de la Ghimbav cu destinaţia Katowice.

„În ziua de 19 februarie am consemnat cel mai mare trafic de pasageri înregistrat în această lună, având în vedere că prin porţile Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav au mai trecut 224 de pasageri ai cursei Londra – Braşov şi 229 de pasageri ai cursei Braşov – Londra, ambele operate de Wizz Air”, au transmis reprezentanții Aeroportului Brașov.

Publicitate

sursa foto: Facebook.com / Aeroportul Internațional Brașov

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes