Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Apel al poliţiştilor braşoveni! Se caută o femeie care a furat pensia unei bătrâne din bancomant. Banii au fost eliberaţi de ATM după ce pensionara a plecat de lână el

Publicat

pe

Poliția Brașov desfășoară activități de identificare a unei femei care ar fi furat suma de 4.000 de lei de la un bancomatul unde o persoană în vârstă a încercat să efectueze o tranzacție.

Publicitate

În cursul acestui an persoana vătămată, o femeie în vârstă de 76 de ani, s-a prezentat la un bancomat din zona centrală a municipiului Brașov pentru a-și ridica pensia, însă, după utilizarea cardului bancar, a părăsit zona ATM-ului înaintea eliberării banilor.

În acest timp, o altă femeie, care aștepta la rând, a observat că banii au fost eliberați cu întârziere și după îndepărtarea persoanei păgubite, s-a apropiat de bancomat unde a simulat o tranzacție, după care a sustras întreaga sumă de bani din fanta aparatului, părăsind zona.

Astfel, pentru identificarea persoanei din imagine și recuperarea prejudiciului creat, Poliția Brașov solicită sprijinul cetățenilor, aceștia fiind rugați să anunțe orice unitate de poliție din județ, să apeleze la numărul de telefon 0268.474.567 sau urgență 112, dacă au cunoștință de identitatea persoanei căutate sau daca dețin date care ar putea conduce la identificarea ei.

Publicitate

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes