Connect with us
Publicitate

Economic

FOTO / ANAF scoate la vânzare un apartament în Predeal. Ce preț cere instituția pentru locuința cu 3 camere

Publicat

pe

Românii care vor să își cumpere un apartament în stațiunea Predeal au ocazia să participe la licitația care va fi organizată în luna iunie. Pe pagina de facebook ANAF – Anunțuri valorificare bunuri, a fost postat un anunț în care Direcţia Generală Regională a Finanțelor Publice Braşov aduce la cunoștința publicului că o locuință cu trei camere va fi scoasă la vânzare, iar prețul de pornire este de puțin peste 70.000 de euro.

Iată anunțul făcut de ANAF Brașov:

„Direcţia Generală Regională a Finanțelor Publice Braşov – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Braşov, în temeiul art. 250 alin. (2) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, vă face cunoscut că în data de in ziua de 08 iunie 2023 , ora 11.00, in Braşov, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 7, intrarea b, birou 102, organizează licitație publică pentru valorificarea:

Apartament înregistrat în cartea funciara nr. 101780-C1-U3, Ap. cu SU 77,83mp, compus din 3 camere, bucătărie, baie, debara, grup sanitar; cota de teren 18/336 mp , în cota de 1/1.Cf nou 101780-C1-U3 (CF vechi 403); nr. cad 154-155/2/22 77.83 MP , situat în Strada Eroilor nr. 75B, bl.2, ap. 22, localitatea Predeal, județul Brașov.

Publicitate

Preț de evaluare 349436 lei (exclusiv TVA)”.

Cetățenii interesați de acest apartament trebuie să știe că, până la termenul licitației, trebuie să prezinte oferte de cumpărare. În plus, Agenția Națională de Administrare Fiscală anunță că ofertanții trebuie să depună cu cel puțin o zi înainte de data licitației următoarele documente:

  • oferta de cumpărare;
  • dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei;
  • împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
  • pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
  • pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
  • pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
  • pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
  • declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

sursa foto: facebook.com / ANAF – Anunțuri valorificare bunuri

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes