Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Amenzi de 22.000 de lei pentru şantierele din Braşov. Nu respectau emisiile de praf din demolări

Publicat

pe

Dezvoltatorii imobiliari din Braşov au intrat în vizorul Poliţiei Locale. Asta pentru că o parte dintre ei nu respectă Regulamentul de bune practici privind măsurile concrete pentru controlul prafului și emisiilor de pulberi din construcții și demolări. Timp de o lună Poliţia Locală Braşov a aplicat 10 în valoare totală de 22.000 de lei. Au fost verificaţi mai mulţi investitorii, proprietarii și executanții lucrărilor de construcții.

Publicitate

„Obiectivul acestor acțiuni a fost verificarea respectării, de către investitorii, proprietarii și/ sau executanții lucrărilor de construcții, a prevederilor ”Regulamentul de bune practici privind măsurile concrete pentru controlul prafului și emisiilor de pulberi din construcții și demolări”, aprobat prin HCL nr. 153/ 2015.

În urma verificărilor, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor anterior menționatului regulament, în valoare totală de 22.000 lei.

Le reamintim investitorilor, proprietarilor și/ sau executanților lucrărilor de construcții faptul că acțiunile de control pe linia respectării prevederilor HCL nr. 153/ 2015 au caracter permanent, iar nerespectarea reglementărilor HCL-ului în cauză se sancționează cu amendă de la 1500 lei – 2500 lei.”, a transmis Poliţia Locală Braşov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes