Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Alimente expirate, cu termen de valabilitate șters sau modificat într-un magazin din Sinaia. Unitatea a fost închisă de OPC

Publicat

pe

Alimente expirate, unele având termenul de valabilitate şters sau modificat, dar şi legume şi fructe stricate au fost depistate de autorităţi într-un magazin din Sinaia, unitatea fiind închisă în urma unui control mixt.

Conform datelor postate, miercuri, de comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia, Ion Iordăchescu, pe pagina sa de Facebook, o acţiune de control a fost efectuată în colaborare cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova şi Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova la SC Emira 94 SRL Sinaia.

Publicitate

În cadrul acestui control au fost depistate produse cu data limită de consum depăşită; produse cu data limită de consum ştearsă sau modificată (lactate, produse din carne şi produse din peşte); legume şi fructe depreciate calitativ.

În acest context, operatorul economic a fost amendat cu 20.000 lei şi a primit un avertisment, iar echipele de control au dispus oprirea definitivă de la comercializare şi distrugerea a 226 kilograme de produse în valoare totală de 6.500 lei.

De asemenea, reprezentaţii DSVSA au dispus suspendarea autorizaţiei sanitare de funcţionare şi interzicerea activităţii unităţii, mai menţionează sursa citată.

Publicitate

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes