Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Alertă în Brașov! Un geamantan suspect a fost găsit la intrarea într-o toaletă dezafectată de pe strada Iuliu Maniu

Publicat

pe

Publicitate

S-a da alarma, în această dimineață, pe o stradă din centrul Brașovului. Un apel la 112 anunța că un colet suspect s-ar afla la intrarea într-o toaletă dezafectată de pe strada Iuliu Maniu, chiar peste drum de stația RATBV. La fața locului este o adevărată desfășurare de forțe, la această oră, pentru că oamenii legii trebuie să verifice acest geamantan suspect.

„Polițiștii din cadrul I.P.J. Brașov au fost sesizaţi, prin apel de urgenta, cu privire la existenţa unui colet suspect, ce s-ar afla intr-o toaleta dezafectata situata pe str. Iuliu Maniu (vizavi de statia RAT). La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Brasov, care au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă, precum şi specialişti pirotehnişti, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Brasov, în vederea efectuarii intervenţiei specifice pentru acest tip de sesizare. La fata locului sunt prezenti reprezentanți din cadrul SRI si ISU Brașov”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

La această oră circulația rutieră este întreruptă complet pe bulevardul Iuliu Maniu, iar în zonă nu este permis nici accesul pietonilor până când acest geamantan abandonat nu va fi verificat de pirotehniști.

UPDATE: 

Publicitate

„Geanta nu prezintă nici un fel de conținut. Dispozitivul instituit este ridicat”, au declarat reprezentații IPJ Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes