Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Alertă de răpire a minorilor, în Vama Buzăului. Două fetițe de 10 și 12 ani sunt căutate de poliție după ce ar fi fost luate de un individ

Publicat

pe

Este disperare într-o familie din Vama Buzăului după ce două fetițe ar fi fost răpite de un individ pe care oamenii îl cunoșteau. Cele două copile sunt REPEDE GABRIELA-MIHAELA, în vârstă de 12 ani și GECSO ELENA-ANDREEA, în vârstă de 10 ani.

Publicitate

Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 19.00, la domiciliul minorelor, situat comuna Vama Buzăului, județul Brașov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoștință a concubinului mamei celor două minore, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuința sa și a se juca cu alți copii, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21.00.

Întrucât cele două minore nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama celor două minore a alertat cadrele de poliție. Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând verificări, în vederea depistării minorelor.

Gabriela – Mihaela Repede are următoarele semnalmente: 1.50 cm, greutate 35 kg, ochi căprui, păr șaten, de lungime medie. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare maro deschis, pantaloni tip bluejeans, pantofi sport de culoare roz cu albastru și galben.

Publicitate

 

Elena-Andreea Gecso are următoarele semnalmente : înălțime 1450 cm, greutate 45 kg, ochi verzi, păr șaten, de lungime medie. La momentul dispariției, minora purta trening de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră cu dungi albe.

Principalul suspect se numește Constantin Zapan, are 42 de ani și conduce o mașină Audi A6 negri, cu numerele de înmatriculare B 70 UXF. Individul are următoarele semnalmente: calviție frontală, față rotundă, ochi căprui.

Persoanele care pot furniza informații, care să conducă la depistarea minorelor în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze
numărul unic de urgență 112.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes