Connect with us
Publicitate

Sport

FOTO / Alegeri cu scandal la Federaţia Română de Judo, în Poiana Braşov. Bodyguarzi mascaţi au împânzit holul hotelului unde se ţine evenimentul

Publicat

pe

Azi, de la ora 16:00, au loc alegerile pentru președinția Federației Române de Judo, iar evenimentul se anunță unul tensionat, mai ales după scandalurile din ultima perioadă.

Publicitate

Cu o oră înainte de startul alegerilor, cei implicați în proces au început să sosească la hotelul din Poiana Brașov, iar aceștia au văzut la fața locului mai multe forțe de ordine. Aproximativ 20 de bodyguarzi se află la hotel pentru a aplana un eventual conflict între participanți, scrie gsp.ro.

  • Cozmin Gușă, actualul președinte
  • Paul Augustin, fost șef al Colegiului Arbitrilor
  • George Teșeleanu, fost vicepreședinte în mandatul lui Florin Lascău

Pentru o datorie de 40.000 de euro la fostul secretar general Alexandru Bălgrădean, federația condusă de Cozmin Gușă are probleme financiare. Dar președintele susține că a deblocat situația și că totul e doar un atac al echipei care îl contestă.

Fostul antrenor al lotului masculin de judo, Adrian Croitoru, a făcut plângere penală la adresa șefului FRJ, Cozmin Gușă, pentru „Nerespectarea hotărârilor judecătorești”, invocând faptul că acesta refuză să-l repună în post, în conformitate cu o decizie definitivă a Curții de Apel Brașov.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes