Connect with us
Publicitate

Administrație

FOTO / Aeroportul Braşov tot mai aproape de a fi terminat. A fost finalizat drumul către parcarea terminalului

Publicat

pe

Veste bună pentru braşovenii care se gândesc că la un moment dat vor putea zbura din Braşov către restul lumii. Autorităţile anunţă încă un proiect finalizat la Aeroportul de la Ghimbav. Construcţia drumului de acces spre parcarea terminalului Aeroportului Internaţional Braşov, care porneşte din Drumul Judeţean 103 C s-a încheiat.

Publicitate

„Acesta este primul obiectiv finalizat din contractul privind obiectivul de investiţii „Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav Etapa a III-a, Proiectare și execuție lucrări de construcții și instalații pentru 9 obiecte (Rest de executat)”, în valoare de 37.157.426,78 lei, pe care îl implementează asocierea SC BOG’ART SRL – SC UTI Facility Management SA.”, se arată pe pagina de facebook a aeroportului.

Stadiul execuţiei celorlalte componente de infrastructură cuprinse în acest contract este următorul:

 • Clădirea energetică – 95%
 • Gospodărie de apă – 95%
 • Posturi control acces – 90 %
 • Parcare publică – 87%
 • Instalaţii interioare de utilităţi – 85 %
 • Drum tehnologic – 75 %
 • Remiza PSI – 55%

Per total, 75% din acest contract este realizat.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

 1. Observator

  1 decembrie, 2021 at 12:26 pm

  Contractul pentru balizaj cu firma Electrogrup Cluj avea termen de finalizare 31.12.2020; dar din nou,cei care prezinta ,ne spun numai ce le convine ! conform legii,Consiliul Judetean ar fi trebuit sa calculeze penalizari de intarziere de la data de 01.01.2021 si pana in prezent ,daca in contract sint precazute penalizari de intarziere ; sau s-a renuntat la acestea de buna voie avand in vedere ca oricum cladirea energetica nu e finalizata ,iar in lipsa energiei electrice ,balizajul nu putea fi testat si receptionat ? Deci dupa 11 luni de intarziere,”progresul” este de 90 % …Sincere felicitari !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes