Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Acoperișul unei case din Sânpetru a ars ca o torță, în această dimineață. Pompierii au reușit să stingă flăcările după trei ore

Publicat

pe

S-a dat alarma în această dimineață în comuna Sânpetru după ce acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări uriașe. Apelul la 112 a fost făcut la ora 7:40, iar pompierii s-au deplasat imediat la locul incendiului cu trei autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, dar și un echipaj SMURD.

Publicitate

„Când au ajuns echipajele la fața locului incendiul se manifesta la acoperișul casei si exista pericol de extindere si la alte locuințe. S-a reușit localizarea incendiului înainte ca acesta să se extindă și la alte construcții, iar prezența vântului a făcut ca misiunea pompierilor să fie dificilă. După aproximativ 3 ore de luptă cu flăcările incendiul a fost lichidat”, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

În urma incendiului o persoană a suferit un atac de panică și i s-a acordat asistență medicală la fața locului de către paramedicii SMURD, dar a refuzat transportul la spital. Acoperișul casei a fost distrus aproape în totalitate, dar pagubele pentru proprietarii imobilului sunt mult mai mari.

sursa foto: ISU Brașov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes