Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Accident pe DN 1, la limita de judeţ dintre Braşov şi Sibiu. Un TIR şi două autoturisme implicate. O femeie a ajuns la spital

Redactia Brasov

Publicat

pe

Ieri, în jurul orei 22.00 a avut loc un grav accident pe DN 1, la limita dintre judeţele Braşov şi Sibiu. Un TIR şi două autoturisme s-au ciocnit. O persoană a ajuns la spital.

„Accident rutier pe DN 1, la limita judeţului Sibiu cu judeţul Braşov, în afara localătăţii Arpaşu de Jos. Coliziune între două turisme şi un ansamblu TIR, o persoană, conducătoarea unuia dintre cele două turisme, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital, constientă.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs accidentul.”, a transmis IPJ Sibiu.

Publicitate

„Am intervenit la un accident rutier pe DN 1, pe raza localității Ucea de Jos. Două autoturisme implicate, o victimă încarcerată, conștientă. A acționat Secţia de Pompieri Victoria cu o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și un echipaj SMURD.”, a transmis ISU Braşov.

Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea
Publicitate
Publicitate

De Interes

>