Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / Accident grav pe unul dintre cele mai ușoare trasee din Bucegi, la Cascada Urlătoarea. O femeie a ajuns la spital, după ce s-a împiedicat de o piatră, a căzut și s-a lovit la cap

Publicat

pe

Salvamontiștii din Bușteni au avut o duminică plină de evenimente. În jurul prânzului au fost solicitați la Cascada Urlătoarea, pe un traseu considerat ușor. O femeie în vârstă de 67 de ani s-a rănit grav în urma unui accident banal.

Salvatorii trag un semnal de alarmă pentru toți iubitorii de munte și drumeții:

„O femeie de 67 de ani din București, care cobora de la Cascada Urlătoarea, s-a împiedicat de o piatră și a căzut în poteca. S-a lovit cu capul de un copac și a suferit un traumatism cranian sever cu sângerare, edem și pierdere de cunoștință. O astfel de lovitură poate avea consecințe dintre cele mai grave, mai ales la o vârstă înaintată. Victima a fost predată unui echipaj de la ambulanță și transportată la spital pentru investigații amănunțite”, a precizat Salvamont Bușteni, care atrage atenția că și în cazul unui traseul banal pot exista „accidente serioase dacă nu acordați maximă atenție unde pășiți.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes