Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / A nins abundent la munte! În Bucegi, la peste 2.000 de metri, zăpada are jumătate de metru. În Poiana Braşov, peisaj de basm

Publicat

pe

Publicitate

A nins viscolit în noaptea de miercuri spre joi, la munte, astfel că stratul de zăpadă a ajuns să măsoare chiar și jumătate de metru la altitudini înalte, de peste 2.500 de metri, în Bucegi.

Sergiu Olteanu, meteorolog la stația meteo Bucegi a precizat pentru Ziare.com că și la cota 2.000 este o depunere consistentă de zăpadă de aproximativ 20 de centimetri. Acesta avertizează că în următoarele zile se așteaptă ca vremea să se încălzească, astfel că există pericol de depunere de polei și chiciură transparentă.

”A nins azi noapte și s-a așternut un strat de zăpadă de 10 centimetri peste cel vechi. A nins viscolit, cu transport de zăpadă, sunt troiene și de jumătate de metru între 2.500 și 2.000.

Strat de zăpadă de 20 de centimetri este și la Cota 2.000. Este foarte multă gheață pe trasee, între 1500 și 2200 și a început să se depună polei și chiciură transparentă. Este cel mai rău.

Publicitate

În plus, în weekend avem cod portocaliu de vânt”, a explicat meteorologul Sergiu Olteanu.

Și în Poiana Brașov a nins noaptea trecută, însă stratul de zăpadă este mult mai subțire.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes