Connect with us
Publicitate

Sport

FOTO / 66 de medalii și 5 cupe au câștigat sportivii din Făgăraș la Campionatul Național de Powerlifting Clasic. Au fost stabilite și 4 recorduri naționale

Publicat

pe

Performanță impresionantă a sportivilor sportivilor de la CS „Sindicatul Fierului” Făgăraș, conduși de antrenorul Mark-Bogdan Boanfă. Aceștia s-au clasat pe locul doi la Campionatul Național de Powerlifting Clasic, după ce au obținut 66 de medalii și 5 cupe. Clubul, care are doar un singur sponsor și se autofinanțează în principal, a stabilit și patru recorduri naționale, anunță bunaziuafagaras.ro.

Făgărășenii au câștigat 44 de medalii de aur, 14 de argint și 8 de bronz la competiția care s-a desfășurat pe parcursul a patru zile, în iunie, la Cluj-Napoca.

Clubul a reprezentat Țara Făgărașului cu o echipă foarte bine pregătită, super motivată și determinată să lupte pentru medaliile de aur, care a fost formată din 11 sportivi: Maria Vîrtopeanu, Indra Sandu, Paul Kurkui, Cătălin Nicula, Ionuț Ghioda, Robert Rosman, Ștefan Burlacu, Sebastian Pop, Alexandru Tămîrjan, Bogdan Vîrtopeanu și Mark-Bogdan Boanfă, ultimul fiind și antrenorul echipei. Sportivii au fost împărțiți pe categorii de vârstă, greutate și open.

Făgărășenii au stabilit și patru recorduri naționale:

Publicitate
  • Indra Sandu, îndreptări, categoria – 76 kg, feminin, senior, cu 180 kg;
  • Alexandru Tămîrjan, genuflexiuni, categoria – 66 kg, subjunior, masculin, cu 190 kg;
  • Robert Rosman, genuflexiuni, categoria – 74 kg, junior, masculin, cu 205 kg;
  • Bogdan Vîrtopeanu, îndreaptări, categoria – 66 kg, junior, masculin, cu 215 kg.

„Vrem să mulțumim tuturor celor care ne susțin și ne apreciază, companiei Sezar Forest pentru echipament, conducerii și personalului sălii unde ne desfășurăm pregătirea competițională – Body Factory, familiilor noastre pentru înțelegerea de care au dat dovadă pe timpul pregătirii competiționale, președintelui FRP Ovidiu Panazan și celorlați membrii din FRP pentru organizare, sfaturi și răbdarea de care dau dovadă, lui Cristian Oproiu – mereu de ajutor, arbitrilor, spotterilor și celor ce sunt acolo când nevoia o cere. Un mare salut fanilor noștri, celor care ne împărtășesc filosofia de antrenament și viață, părinților ce au încredere în noi atunci când își lasă copiii să devină campioni”, au transmis sportivii.

Sportivii de la Clubul Sportiv „Sindicatul Fierului” Făgăraș au concurat la probele de powerlifting clasic (raw), unde nu sunt permise costumele speciale de powerlifting ce facilitează ridicarea unor greutăți mai mari, ci doar echipamentul uzual folosit în săli.

La Campionatul Național au participat peste 220 de sportivi, un număr record. Competiția s-a desfășurat sub egida Federației Române de Powerlifting, în parteneriat cu Ministerul Sportului și cu sprijinul Primăriei Cluj Napoca.

sursa foto: facebook.com / Sindicatul Fierului

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes