Connect with us
Publicitate

Fapt divers

FOTO / 50 de absolvenți ai școlilor de poliție au intrat în rândurile IPJ Brașov. Ce funcții vor ocupa proaspeții polițiști

Publicat

pe

Publicitate

Au ajuns forțe proaspete la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov. 50 de absolvenți ai școlilor de poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina și „Septimiu Mureșan” din Cluj Napoca au devenit oficial polițiști.

Astăzi, tinerii agenți au fost repartizați în funcții, iar 41 dintre ei vor ajunge la următoarele specializări: ordine publică, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, criminalistică, cazier și arest. În plus, alți 9 tineri vor lucra, de acum, la Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov.

„Noua promoție de agenți a adus în județul Brașov polițiști care au avut medii de absolvire peste 8,90, cea mai mare notă fiind 9,81. Debutul în carieră reprezintă o perioadă de șase luni de tutelă profesională de care vor beneficia cei mai tineri polițiști, sub îndrumarea colegilor cu experiență profesională, care îi vor sprijini în activitate. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Brașov le urează succes în activitatea profesională și îi asigură de un real sprijin în vederea îndeplinirii în mod corespunzător a atribuțiilor ce le revin”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

sursa foto: IPJ Brașov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes