Connect with us
Publicitate

Social

FOTO / 3 tone de alimente și peste 100 de pachete cu ajutoare au strâns angajații RATBV pentru sinistrații din Turcia

Publicat

pe

Publicitate

Angajații RATBV S.A. au colectat în ultimele zile, la inițiativa Sindicatului Liber RATBV 2015, circa trei tone de alimente și peste 100 de saci, cutii și pachete cu îmbrăcăminte, încălțăminte, pături, jucării etc., pentru a fi donate în Turcia, ca ajutoare umanitare persoanelor sinistrate în urma cutremurului ce a avut loc recent în această țară.

Cele două mașini, conduse de șoferi RATBV, au plecat astăzi din Brașov, urmând să iasă din România mâine dimineață pe la Vama Giurgiu, destinația finală fiind orașul turc Edirne. Ajutoarele colectate din partea angajaților RATBV vor fi predate autorităților guvernamentale ale statului turc, în vederea distribuirii către cei aflați în cea mai mare nevoie. Articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte au fost colectate separat, pentru copii, femei și bărbați, fiecare pachet sau sac având înscrisă categoria căreia i se poate adresa, în limbile engleză și turcă.

În cele două autovehicule au fost încărcate două tone de cartofi, iar apoi încă alte sute de kilograme de alimente neperisabile, respectându-se cultura și religia majorității celor sinistrați în privința categoriilor alimentare permise. De menționat că toate cheltuielile legate de efectuarea acestui transport sunt suportate de Sindicatul Liber RATBV 2015.

sursa foto: RATBV S.A.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes