Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / 2.000 de lei amendă pentru două persoane din Râșnov care aruncau deșeuri pe un câmp. Indivizii s-au descotorosit de saltele, țigle sau chiar cărucioare vechi

Publicat

pe

În loc să arunce gunoaiele în locurile special amenajate, un bărbat și o femeie din Râșnov s-au gândit că scapă mai ieftin dacă se descotorosesc de deșeuri undeva pe un câmp de la marginea orașului. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar cele două persoane au fost surprinse de polițiștii locali chiar în timp ce încercau să scape de gunoi.

Publicitate

„În urma unei sesizări telefonice, agenții de la Poliția Locală Râșnov au depistat duminică, 3 septembrie, în zona podului Sohodolului, două persoane care descărcau mai multe deșeuri, într-o zonă nepermisă. Cele două persoane au fost surprinse în momentul în care descărcau, dintr-o autoutilitară, mai multe saltele, haine, țigle, sticle și cărucioare vechi. Imediat persoanele au fost legitimate și sancționate conform legii. În acest caz a fost aplicată o amendă în valoare de 2.000 de lei, iar persoanele surprinse au fost puse să adune toate deșeurile descărcate și să curețe zona respectivă”, au declarat reprezentanții Primăriei Râșnov.

Nu este prima oară când agenții de la Poliția Locală reușesc să prindă persoane care aruncă gunoaie la întâmplare. Periodic, autoritățile organizează și sesiuni de igienizare a spațiului verde din jurul orașelor și nu de puține ori în urma acestor acțiuni s-au strâns zeci de tone de deșeuri. Cei care surprind astfel de cazuri, sunt rugați să anunțe Poliția Locală din Râșnov la numărul de telefon 0729 499 397.

sursa foto: facebook.com / Orașul Râșnov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes