Connect with us
Publicitate

Eveniment

FOTO / 12 arme găsite la un bărbat din Beclean după ce a fost prins că a omorât un cerb fără a avea autorizaţie

Publicat

pe

Un bărbat din Beclean este cercetat pentru braconaj după ce a vânat un cerb fără a avea autorizaţi, şi în perioada în care u este permis vânatul la această specie. Incidentul a avut loc în noaptea de 11 spre 12 iulie 2022 pe un fond de vânătoare din Drăguş. Individul de 38 de ani a transportat acasă cerbul cu ajutorul a patru bărbaţi. L-a tranşat şi apoi coarnele şi pielea le-a aruncat în Olt. În urma percheziţiilor făcute după incident poliţiştii au găsit nu mai puţin de 12 arme. Acum este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, braconaj și uz de armă, fără drept. 

Publicitate

„Polițiștii au stabilit faptul că partida de vânătoare s-ar fi efectuat în afara perioadei stabilite pentru vânatul de cerb, iar bărbatul, în vârstă de 38 de ani, nu deține autorizație de vânătoare.

În zilele de 14 și 15 iulie 2022, polițiștii Inspectoratul de Poliție Județean Brașov – Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov, Secția de Poliție Rurală Voila și Poliția Municipiului Făgăraș au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Beclean, județul Brașov.

În urma acestora, au fost identificate și indisponibilizate mai multe bunuri, respectiv 11 arme letale de vânătoare, 1 armă letală de tir sportiv, mai multe tipuri de muniție, precum și aproximativ 200 de kilograme de carne de vânat, specia cervide.

Publicitate

Cercetările în cauză sunt continuate de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brașov, în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.”, a transmis IPJ Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes