Connect with us
Publicitate

Sport

Fotbaliştii de la Corona s-au întors la antrenamente şi au în gând doar promovarea

Publicat

pe

Publicitate

După două luni şi jumătate de pauză forţată din cauza pandemiei, şi fotbaliştii echipei de seniori de la Corona Braşov, alături de toţi sportivii clubului braşovean, au reluat antrenamentele la Baza Sportivă Metrom.

Antrenorul principal al echipei, Călin Moldovan a declarant că atât el cât şi jucătorii abia aşteptau revenirea la pregătire, chiar şi în condiţii speciale impuse de Ordinul MTS şi MS. „Abia aşteptam să ne întoarcem la antrenamente. A fost o perioadă grea, dar e bine că am reuşit să începem. Sperăm să fim sănătoşi cu toţii şi să putem să ne pregătim şi să ne îndeplinim obiectivele pe care le avem. În această perioadă sunt antrenamente adaptate iar acest lucru reprezintă o provocare şi pentru noi, pentru că, la fel ca întreg sportul la nivel mondial, nu ne-am mai întâlnit până acum cu o asemenea situaţie. Totul este acum diferit  faţă de antrenamentele normale, dar băieţii au înţeles situaţia. E clar că nu putem să facem totul cum ne-am fi dorit, însă ne adaptăm şi ne bucurăm că suntem din nou în iarbă”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

„Categoric, obiectivul nostru este promovarea”

Chiar dacă la acest moment se aşteaptă decizia AJF Braşov în legătură cu modul în care se va încheia Liga 4, tehnicianul Coronei a  precizat că obiectivul grupării braşovene este unul clar, promovarea în Liga 3. „Se va juca 100%. Doar să nu apară ceva grav din punct de vedere sanitar, însă din ce se vede şi din ceea ce ne transmit cei îndreptăţiţi, lucrurile merg spre bine şi e cert că totul se va decide pe teren. Categoric, obiectivul nostru este promovarea. Va fi greu, dar avem încredere în noi, în ceea ce facem la antrenamente, în grupul care s-a format la Corona şi suntem convinşi că vom reuşi. După cum arată clasamentul, lupta se va duce în trei echipe. Toate meciurile trebuie tratate serios. Avem de câştigat prima dată campionatul pe plan judeţean, apoi trebuie să trecem de barajul în trei”.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Fritz Walter

    9 iunie, 2020 at 8:27 pm

    In Brașov, doar Steagu’ contează !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes