Connect with us
Publicitate

Administrație

Fostul primar, George Scripcaru, şi-a dat demisia din Consiliul Local: „Stabilisem anul trecut, la solicitarea colegilor, să rămân o perioadă de câteva luni, până când capătă experiență”

Publicat

pe

Fostul primar al municipiului Brașov, George Scripcaru, şi-a dat demisia din Consiliul Local. Acesta a condus Primăria Braşov 16 ani, timp de 4 mandate, iar la alegerile din toamna trecută a pierdut fotoliul de primar împotriva lui Allen Coliban.

Chiar dacă nu mai ocupa biroul primarului, George Scripcaru era consilier local din partea PNL, post pe care a intrat fiind primul pe listele electorale.

„Stabilisem anul trecut, de comun acord şi cu preşedintele interimar de la municipiu (al PNL Braşov – n.r.), Sebastian Rusu, şi la solicitarea colegilor noi validaţi în Consiliul Local, să rămân o perioadă de câteva luni, până când capătă experiență. Consider că acum s-au împlinit cele câteva luni și s-au încheiat ca fost consilier municipal. Rămân un simplu membru în acest partid și sper să reușească cei care sunt acum la nivelul deciziei atât politice, la nivelul partidului, cât și administraţie, să împlinească proiectele municipiului care sunt într-o anumită fază de dezvoltare, pentru că are de câștigat întreg județul. Să sperăm…”, a declarat George Scripcaru pentru newsbv.ro.

Acesta a infirmat și zvonurile privind o eventuală plecare la ADR Centru sau altă instituție de stat.

Publicitate

Președintele interimar al Organizației municipale Brașov, Sebastian Rusu, a declarat că încă nu s-a hotărât cine îi va lua locul în Consiliul Local fostului edil.

„Domnul George Scripcaru a spus de la început că nu va rămâne în Consiliul Local până la sfârșitul mandatului. Nu a fost nici o ceartă. Este pur și simplu alegerea lui. Încă nu se știe cine îi va lua locul. Urmează să avem o ședință la partid pentru a stabilii aceste detalii” a declarat Sebastian Rusu pentru brasovtv.ro.

Următorul pe liste, conform alegerilor de anul trecut, este Ciprian Ciricheș, care ar putea reveni în calitate de consilier local. Rămâne de văzut dacă cei de la PNL vor merge în continuare pe ordinea listelor sau vor propune un alt nume.

Este a 3-a demisie din Consiliul Local a membrilor PNL, după Radu Valentin Paul şi Valeriu Vătavu.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes