Connect with us
Publicitate

Economic

Fostul Praktiker de pe Calea București se transformă în Leroy Merlin. Francezii au în plan să finalizeze lucrările în următorii doi ani și astfel să ajungă la două magazine în Brașov

Publicat

pe

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin a cumpărat un spaţiu în care a funcţionat un magazin Praktiker în Braşov, în vederea extinderii. Proprietatea a fost cumpărată de la investitorul belgian Mitiska REIM, specializat în dezvoltarea şi administrarea de parcuri de retail, şi este compusă dintr-o clădire de circa 7.500 de metri pătraţi şi un teren de aproximativ 2 hectare.

Publicitate

„Cred că putem să ne dublăm «dimensiunea» companiei şi reţeaua de magazine. Vom deschide un magazin în Târgovişte în 2021, unul în Braşov în 2022 şi avem în plan mai multe proiecte“, a declarat Frédéric Lamy, CEO al Leroy Merlin România.

Leroy Merlin are deja un magazin în Braşov, în zona de nord a oraşului, iar prin deschiderea celui de-al doilea magazin în proprietatea recent achiziţionată, Leroy Merlin îşi va putea deservi mai uşor clienţii din zona de sud a oraşului, precum şi pe cei din staţiunile de pe Valea Prahovei.

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, cu 18 ma­gazine în România, se îndreaptă către dublarea numărului de unităţi de pe piaţa locală, în contextul unui trend ascen­dent pe care se află sectorul de bricolaj.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes