Connect with us
Publicitate

Eveniment

Fostul consilier local din Brașov, Constantin Chicuș a fost dat dispărut. Familia și poliția îl caută cu disperare

Publicat

pe

Publicitate

Fostul purtător de cuvânt al Uniunii Junilor și fostul consilier local PSD, Constantin Chicuș a fost dat dispărut de familie. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, ar fi plecat de acasă miercuri, în jurul orei 16.00 și nu s-a întors acasă.

Surse apropiate de familie spun că bărbatul ar fi plecat ieri spre gara  Brașov unde urma să se întâlnească cu un prieten de la care ar fi trebuit să ia niște bani. Apoi urma să se vadă cu o altă persoană în centrul orașului, dar nu a mai ajuns la a doua întâlnire. Cei care îl cunosc pe Chicuș spun că politicianul ar fi avut datorii mari la cămătari, dar și la bănci.

Constantin Chicuș are următoarele semnalmente: înălțime 1,85 m,  constituție atletică, păr șaten, tuns scurt, fața ovală, ochi verzi, ten deschis.

Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care acesta le purta la momentul plecării, cert este că bărbatul are asupra sa telefon mobil și acte de identitate.

Publicitate

Cei care au informații care ar putea duce la găsirea bărbatului sunt rugați să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la 112.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Barbu Gh.

    14 octombrie, 2021 at 2:31 pm

    Plânge careva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes