Connect with us
Publicitate

Sport

Fostul căpitan de la FC Braşov, Cristi Vasc, amintiri cu Ionel Ganea, după un meci jucat „pentru o masă”: „Aproape să ne ia la bătaie pe mine și pe antrenor”

Publicat

pe

Cristian Vasc, 54 de ani, fostul mijlocaș de la Universitatea Craiova, Brașov sau FC Național, a fost invitat marți dimineață la GSP Live, unde a relatat diverse episoade inedite experimentate în carieră.

Publicitate

Un astfel de moment l-a avut drept protagonist pe Ionel Ganea, fostul său coleg de la FC Brașov de la jumătatea anilor ’90. Căpitan la FC Brașov, Vasc a povestit cum, după un meci pe care „stegarii” îl pierduseră deliberat cu Rapid, „Ganezul” a fost nemulțumit de partea revenită din „atenția” oferită de giuleșteni.

Ionel Ganea, cunoscut pentru ieșirile sale recalcitrante sau violente, a fost la un pas să le aplice o corecție fizică antrenorului Gabriel Stan și căpitanului Vasc.

„Ionel Ganea a fost coleg cu mine la Brașov, eu eram căpitan de echipă. În ultima etapă, aveam meci la Rapid, unde antrenor era Sorin Cârțu. Ei aveau neapărată nevoie de victorie pentru a prinde cupele europene.

Publicitate

Și a venit la mine nea Sorin Cârțu și-mi zice: «Cristi, voi sunteți scăpați, stați liniștiți, o să aveți o masă…». O primă, adică. M-am dus la domnul Gabi Stan și la jucătorii reprezentativi de la Brașov, am discutat, iar ei au spus că sunt de acord, dar să mai pună ceva la masa respectivă. Ganea era suspendat atunci, el n-a făcut deplasarea.”, a spus Cristi Vasc la GSP Live.

Cristian Vasc rememorează discuția aprinsă cu Ionel Ganea: „Aproape să ne ia la bătaie!”

„La întoarcerea la Brașov, am împărțit alături de antrenor «masa» (n.r. – prima). Bineînțeles, i-am dat și lui Ionel Ganea partea lui, de care n-a fost mulțumit.

Eu i-am explicat: «Ionel, n-ai fost și tot ai primit». Mi-a zis: «Da, da eu am fost titular în echipa asta…». Aproape să ne ia la bătaie pe mine și pe antrenor! Până la urmă, l-am făcut să înțeleagă și a fost totul OK. A fost foarte, foarte greu de strunit”, a povestit Vasc, la GSP Live.

„El a bătut căpitanul de la acea vreme de la Brașov, pe Dorel Purdea. Eu nu eram atunci la echipă, dar am auzit povestea. Îl tot certa pe Ganea la antrenamente, iar ăsta s-a dus în vestiar și «buf!». E adevărată povestea.”, a mai spus Cristian Vasc

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes