Connect with us
Publicitate

Administrație

Fosta Șefa UPU Smurd Brașov, deputata Cristina Agnes Vecerdi, numită membru la Casa Națională de Asigurări de Sănătate

Publicitate

Publicat

pe

În plină criză politică și fără un ministru al Sănătății, Camera Deputaților a aprobat numirea a trei membri noi la Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

Publicitate

Prima numire este Cristina Agnes Vecerdi – deputată PNL, fosta Șefa UPU Smurd Brașov, decorată în 2015 de Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler. A doua numire este Radu Tudor Ciornei – deputat USR și cercetător cu studii în Statele Unite și Austria. Și îl mai avem și pe Corneliu Florin Buicu, deputat PSD Mureș și vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților.

Numirile sunt răspândite pe tot spectrul politic, PNL, USR și PSD. O posibilă explicație pentru aceste numiri poate fi bugetul CNAS pentru anul actual, în valoare de 44,8 miliarde lei, conform alephnews.ro.

În ședință s-a discutat și despre un bugetar care și-a luat salariul un an fără să fi făcut nimic.

Publicitate

Senatorii din Comisia Juridică au respins cererea DNA de începere a urmăririi penale a fostului ministru al Sănătății Florian Bodog. Senatorul PSD este acuzat că atunci când a deţinut poziţia de ministru ar fi acţionat pentru ca o persoană angajată în funcţia de consilier personal să îşi încaseze salariul pe o perioadă de 12 luni fără să se fi prezentat la serviciu şi fără să fi prestat activităţile la care era obligată prin contract.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes