Connect with us
Publicitate

Eveniment

Fost președinte al PNL Pitești, mort într-un spital din Braşov

Publicat

pe

Fost președinte al PNL Pitești, fost consilier local în Piteşti si județean în Argeş, Marius Postelnicescu a pierdut lupta cu o boală cruntă, care l-a măcinat în ultimii doi ani. Fostul președinte PNL Pitești a murit într-un spital din Brașov, acolo unde era internat.

Membru al PNL din 1990, un om loial valorilor autentice, a fost inginer de profesie. În prezent era consilier județean în Argeş, iar în trecut a fost și consilier local la Pitești, transmite anchetaonline.ro.

În anul 2020, Marius Postelnicescu a candidat la Senat, iar în trecut, și la funcția de primar al Piteștiului.

A fost director în cadrul Administrației Naționale ”Apele Române”, inițial ca manager al direcției județene, iar apoi în plan național, unde a fost director general și director general adjunct. La început de carieră a activat în instituții publice precum: REGOCOM S.A. Pitești (gospodărire comunală), REGOTRANS S.A Pitești (gospodărire comunală şi transport public), APĂ-CANAL S.A. Pitești.

Publicitate

A fost absolvent al Colegiului I.C. Brătianu (pe atunci ”N. Bălcescu), secția Matematică-Fizică, apoi și-a continuat studiile universitare la București, Institutul Politehnic Bucureşti – Facultatea de Electrotehnică – promoția 1986 și mai târziu s-a perfecționat în domeniul administrației, sector în care și-a desfășurat mare parte din carieră, la Universitatea din Piteşti – Facultatea de Ştiinţe Economice, Administrative şi Juridice – promoția 2001 și Masteratul „Managementul Întreprinderilor de Servicii Publice” la Academia de Studii Economice Bucureşti – promoția 2003.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes