Connect with us
Publicitate

Sport

Fost jucător al lui FC Braşov, transferat de Astra Giurgiu

Publicat

pe

Hugo Sousa, fostul căpitan al lui Aris Salonic, a semnat cu Astra Giurgiu un contract valabil până la finalul sezonului 2020 – 2021.

Publicitate

Astra Giurgiu a anunțat luni, 19 octombrie, că l-a legitimat pe Hugo Filipe Goncalves Martines de Sousa, fotbalist care ultima dată a jucat pentru Aris Salonic, scrie prosport.ro.

„Jucătorul de 28 de ani, născut în Portugalia, fost internațional de juniori al acestei țări, a evoluat ultima dată în prima ligă din Grecia, la Aris, venind la echipa noastră din postura de fotbalist liber de contract, ultimele sale prezențe în tricoul echipei din Salonic fiind din iulie 2020. Fundașul format la Porto și Sporting Lisabona, a mai evoluat și în prima ligă din Belgia (Wasland Beveren), Cipru (AEL Limassol și Pafos) și acum aproape 10 ani, imediat după ce a părăsit echipa U19 al lui FC Porto, acesta a trecut pentru o scurtă perioadă și prin Liga 1, la FC Brașov”, anunță Astra Giurgiu pe contul de Facebook.

Dani Coman, președintele celor de la Astra Giurgiu, a rămas impresionat de portughezul Hugo Sousa după primele discuții cu acesta.

Publicitate

„N-am auzit pe cineva să vorbească la modul în care a făcut-o acest jucător despre Răzvan Lucescu. A fost căpitanul lui Aris, club care are o rivalitate de-a dreptul incredibilă în Grecia cu PAOK. Bun, e străin, nu este grec, dar era căpitanul acelei echipe, iar eu nu am auzit până acum un fotbalist să vorbească atât de laudativ despre antrenorul marii rivale„, a declarat Dani Coman, președintele lui Astra Giurgiu.

  • 28 de ani are Hugo Sousa
  • 300.000 de euro este cota portughezului, conform transfermarkt.com
  • 76 de meciuri și patru goluri are Hugo Sousa pentru Aris Salonic
  • 4 prezențe a adunat Hugo Sousa în tricoul echipei naționale a Portugaliei U19
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes