Connect with us
Publicitate

Administrație

Forumul Orașelor Verzi revine la Braşov

Publicat

pe

Publicitate

Cel mai important eveniment în domeniul sustenabilității și al politicilor de mediu din România, Forumul Orașelor Verzi, va avea loc la Brașov, în perioada 4 – 10 septembrie, a anunțat primarul Allen Coliban.

Cea de-a treia ediție reunește experți, reprezentanți ai autorităților locale și naționale, companii, ONG-uri și cetățeni care aleg acțiunea și accelerează tranziția către orașe mai verzi, mai sustenabile.

Forumul Orașelor Verzi (FOV 2023) este cel mai mare eveniment din România dedicat sustenabilității de mediu, câștigător al Galei Premiilor pentru un Mediu Curat (2021) și apreciat cu trofeul Silver pentru campanii de mediu la Romanian PR Award (2022).

Cea de-a treia ediție propune: Conferință Internațională de Politici de Mediu, Salon Expozițional al  Soluțiilor Verzi și Timp liber – activități pentru publicul larg.

Publicitate

Sub tema „Schimbăm perspectiva. Îmbrățișăm transformarea. Alegem acțiunea. Împreună.”, ediția din acest an aduce în prim-plan cele mai recente inovații și perspective în domeniul sustenabilității, oferind oportunități valoroase de networking și schimb de cunoștințe. Participanții vor avea șansa de a interacționa cu experți din diverse domenii, precum planificarea urbană sustenabilă, mobilitatea verde, energiile regenerabile, economia circulară și multe altele.

”Vă invit să alegem acțiunea ca principalul nostru element diferențiator și să ne reunim în orașului de la poalele Tâmpei, Brașov, pentru a schița idei de proiecte, pentru a găsi soluții la problemele noastre comune, pentru a sta la aceeași masă, lideri ai orașelor, lideri guvernamentali, experți în politici publice și experți de mediu, toți reuniți sub o misiune comună: schimbăm perspectiva, îmbrățișăm transformarea, alegem acțiunea și împreună accelerăm tranziția către orașe mai verzi, mai sustenabile.”, declară primarul Allen Coliban.

Peste 300 reprezentanți locali ai orașelor din țară și din Europa, peste 20 experți în politici publice de mediu, companii private și CEOs, cât și localnici brașoveni și turiști sunt așteptați la Brașov să ia parte la  sesiuni de networking, workshopuri facilitate de experți, mese rotunde pe niveluri de leadership și domenii de interes, facilitate strategic, schimburi de experiență și prezentări de modele de bune practici.

FOV 2023 aduce o oportunitate pentru mediul de business privat, organizarea Salonului Expozițional de Soluții Verzi, o expoziție care va reuni o varietate de companii ce oferă servicii, produse și soluții sustenabile.

Pentru a afla mai multe despre Forumul Orașelor Verzi și pentru a vă înregistra, vizitați website-ul oficial al conferinței, www.fovbv.ro. Acolo veți găsi informații complete despre program, speakeri și modalități de participare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes