Connect with us
Publicitate

Social

Format la Brașov, Teodor Ţigan a fost numit director general al Romsilva până la 31 decembrie 2021

Publicat

pe

Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor-Romsilva l-a numit marţi pe Teodor Ţigan în funcţia de director general, cu un mandat până la 31 decembrie 2021.

Publicitate

Conform unui comunicat remis AGERPRES, selecţia directorului general al Romsilva s-a derulat conform Ordonanţei de Urgenţă 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice şi a demarat în luna iulie, iar la procedura de selecţie s-au înscris doi candidaţi.

În urma finalizării procedurii, efectuată de un expert independent în recrutarea resurselor umane, acesta a recomandat Consiliului de Administraţie numirea lui Teodor Ţigan pentru funcţia de director general al Regiei Naţionale a Pădurilor-Romsilva.

Teodor Ţigan, 62 de ani, a absolvit Liceul Tehnic Silvic Timişoara şi Facultatea de Silvicultură şi Exploatări Forestiere Braşov. A fost inginer silvic responsabil cu activitatea de fond forestier la Direcţia Silvică Arad până în anul 2003 şi, ulterior, şef al Ocolului Silvic Iuliu Moldovan, până în anul 2007. În ultimii 13 ani a ocupat funcţia de director al Direcţiei Silvice Arad, iar în ultimele trei luni şi jumătate a asigurat, cu mandat interimar, conducerea Romsilva.

Publicitate

Regia Naţională a Pădurilor-Romsilva administrează pădurile aflate în proprietatea publică a statului român, aproximativ 48% din totalul pădurilor la nivel naţional, asigură servicii silvice pentru circa un milion de hectare păduri aflate în alte forme de proprietate, şi are circa 16.500 de angajaţi la nivelul celor 41 de direcţii silvice, administraţiile a 22 de parcuri naţionale şi naturale şi a celor 12 herghelii de stat. 

Foto Agerpres

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes