Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Focar de coronavirus printre arbitrii de fotbal după o întâlnire care a avut loc la Cheile Grădiltei. „Fluieraşii” nu au purtat măştile de protecţie

Publicat

pe

Publicitate

Kyros Vassaras, președintele CCA, se confruntă cu mari probleme de efectiv înainte de startul Ligii 1 din cauza unor arbitri infectați cu coronavirus. Nebunia s-a fi declanșat după cursul de Cheile Grădiltei (12-15 ianuarie). Nu s-a impus obligativitatea folosirii măștii în timpul ședințelor, iar cazurile au „bubuit” la revenirea acestora acasă.

Toate fetele prezente la curs, cu excepția Anamariei Terteleac și Petruței Iugulescu, sunt infectate, dar și mai mulți „fluierași” din lotul de băieți, potrivit prosport.ro.

Se așteaptă ca azi să apară alte cazuri având în vedere că 65 de arbitri au stat împreună, nerespectând reguli minime de distanțare și de protecție.

Marea problemă organizatorică a fost faptul că s-a cerut un test rapid și nu unul PCR înainte de startul cursului montan, lucru sesizat de mulți dintre centrali și asistenți.

Publicitate

Pata de culoare a întregii reuniunii a fost un scandal iscat între arbitri în ultima seară, la Hotel Bucegi, surse din cadrul administrației stabilimentului avansând ideea unui incident între mai mulți „fluierași” ce au fost aproape de o încăierare, după ce consumaseră băuturi alcoolice.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes