Connect with us
Publicitate

Turism

Fly Lili va zbura din Braşov spre Franţa şi Israel

Publicat

pe

Compania Fly Lili va opera începând din data de 20 iulie 2024 cinci zboruri de pe Aeroportul Internaţional Sibiu către Nürnberg şi Stuttgart (Germania), Milano-Malpensa şi Roma-Fiumicino (Italia) şi Barcelona (Spania). Preţurile biletelor încep de la 99 de euro per segment de zbor, potrivit unui comunicat de presă transmis de companie.

Fly Lili are o flotă formată din aeronave Airbus A321, A320 şi A319. Compania a anunţat luna trecută că va începe să efectueze din data de 15 iunie 2024 zboruri pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav către München, Nürnberg, Stuttgart, Roma, Salonic şi Istanbul, iar din luna iulie către Milano şi Barcelona. Pentru perioada de sfârşit de an sunt planificate destinaţii suplimentare din Braşov spre Franţa şi Israel.

„Suntem o companie aeriană în dezvoltare şi am acordat o atenţie deosebită pregătirilor necesare înainte de a deschide aceste noi rute. Primul pas l-am făcut la Sibiu, un aeroport cu un mare potenţial de creştere. Odată cu extinderea flotei noastre, continuăm să creştem la Aeroportul Internaţional Sibiu“, a declarat Cătălin Cotruţ, CEO Fly Lili, într-un comunicat de presă.

„Am ales ca primele zboruri din Sibiu să fie către cele mai importante destinaţii europene, dorindu-ne să ne consolidăm poziţia în acest aeroport strategic“, a completat el.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Leonard Vieru

    22 mai, 2024 at 7:25 pm

    Așteptăm cu nerăbdare zboruri Paris-Brașov !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes