Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Florin Piersic, prezent la Festivalul de Film Cinemaiubit de la Brașov, discurs amuzant despre Mircea Diaconu: „Era destul de ciufut, așa, când l-am cunoscut eu”

Publicat

pe

Florin Piersic a vorbit aproape o oră la un festival de film din Brașov, la care a luat parte, alături de alți colegi precum Tora Vasilescu, Mircea Diaconu, Valentin Teodosiu sau Vlad Rădescu.

Actorul a povestit și a glumit cu admiratorii săi înainte de a se difuza filmul Harap Alb, în care a jucat în tinerețe.

Florin Piersic a fost prezent la Festivalul de Film Cinemaiubit de la Brașov

Florin Piersic a fost prezent săptămâna trecută la Festivalul de Film Cinemaiubit de la Brașov organizat de Cinemaraton în parteneriat cu Universitatea Transilvania din Brașov. A vorbit timp de 45 de minute înainte să se difuzeze filmul Harap Alb, în care a jucat în tinerețe. Marele actor și-a prezentat colegii în stilul lui caracteristic și s-a ținut de glume pe tot parcursul discursului său. Pe Mircea Diaconu l-a prezentat ca fiind un „ciufut” atunci când l-a cunoscut, transmite b1tv.ro.

Publicitate

„Slăbuț, slăbuțe aplauze. Nu trebuie să mă aflu în treabă. Într-o jumătate de oră, o oră mă încălzesc. Adevărul e că termin greu și încep ușor. Sunt emoționat pentru faptul că mă aflu aici datorită acestor oameni minunați, pot să spun… Îmi place cuvântul acesta pentru că eu sunt îndrăgostit de basme, de povești. Și în cartea pe care am scris-o, care se cheamă ‘Viața este o poveste’… sunt povești.

Deci, toate sunt basme cu povești. De altfel, primul film în care Gopo, Ion Popescu Gopo m-a distribuit se chema ‘De dragul prințesei’ sau ‘O poveste ca în basme’. O să dureze. Doamna Cernat a vorbit extraordinar de scurt. Cum de nu ați mai lungit-o, să îmi mai vină și mie ideile? Mulțumesc maestre. Vă rog să vă ridicați în picioare să vadă lumea ce filme ați făcut și ce om sunteți”, a spus Florin Piersic la Festivalul de Film Cinemaiubit de la Brașov, potrivit viva.ro.

Florin Piersic, despre Mircea Diaconu: „Era destul de ciufut”

Florin Piersic a continuat să glumească și după ce l-a prezentat pe actorul Vlad Rădescu, interpretul lui Ciprian Porumbescu din film, marele actor a spus că el nu își va lăsa barbă niciodată și a explicat de ce. Piersic susține că el nu își lasă barbă, să nu se vadă cât este de bătrân.

„DJ. Aveți o privire de criminal. Uitați-vă la mine și râdeți, domnule. Eu glumesc. În general glumesc. Vreau să spun că avem aici un interpret excepțional, un actor pe care eu îl iubesc, Vlad Rădescu. Și care îl joacă pe Ciprian Porumbescu. Dar arată bine. Pe ăștia care își lasă barbă și mustață îi invidiez. Eu nu îmi las barbă ca să nu se vadă cât sunt de bătrân. Mie îmi crește barba mai albă decât a ta”, a mai spus Florin Piersic, după ce și-a prezentat colegul.

Florin Piersic a jucat în pelicula ‘Cuibul Salamandrelor’ alături de Mircea Diaconu, care se afla în sală, pentru că a vrut să vadă Harap Alb.

„Mai avem un actor minunat aici, cu care am fost și partener pe care îl iubesc cu toate că era destul de ciufut, așa, când l-am cunoscut eu, dar era preocupat de ceea ce filma. Am jucat împreună într-un film împreună al lui Mircea Drăgan care se numea ‘Cuibul Salamandrelor’. Ăsta e excepționalul actor și prieten, Mircea Diaconu. Eu te-am întrebat: ‘De ce vii?’ Și ai spus că: ‘Vreau să văd Harap Alb’. Înseamnă că ai răbdare dacă mai vrei să vezi și filmul după ce că mă vezi pe mine. Eu te pup și te îmbrățișez cu toată dragostea”, a spus Florin Piersic.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes