Connect with us
Publicitate

Eveniment

Florin Macovei, afaceristul braşovean condamnat la şase ani de închisoare, a fost dat în urmărire de poliţie

Publicat

pe

Omul de afaceri Florin Macovei, care a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru fraude cu fonduri europene a fost dat în urmărire de Poliţie. Conform site-ului Poliţiei Române Florin Macovei în data de 1 aprilie 2022, Tribunalul Bucuresti a emis mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, prin care îl condamnă la o pedeaspă de 6 ani închisoare cu executare.

Reamintim că omul de afaceri Florin Macovei a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la şase ani închisoare într-un dosar de corupţie şi obţinerea frauduloasă de fonduri europene în valoare de 3 milioane de euro.

În acest dosar au fost implicaţi şi doi angajaţi ai Ministerului Agriculturii acuzaţi că au primit mită de la Florin Macovei, respectiv Viorel Brezeanu (însărcinat cu efectuarea controalelor din cadrul Ministerului Agriculturii – Direcţia Generală Control şi Antifraudă) şi Gabriel Potcovaru (angajat în cadrul Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Braşov), care primiseră la instanţa de fond (Tribunalul Bucureşti) 8 ani, respectiv 5 ani închisoare cu executare pentru luare de mită.

Detalii din dosar puteţi vedea AICI.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes