Connect with us
Publicitate

Economic

Florin Cîțu: „Trebuie să oprim schimburile comerciale cu Rusia acum”

Publicat

pe

Publicitate

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, spune că regimul actual al Rusiei, cu o economie funcţională, reprezintă o ameninţare pentru toate ţările din regiune. „Trebuie să oprim schimburile comerciale cu Rusia acum”, susţine liderul PNL.

„Atât timp cât încă vom face comerţ cu Rusia, economia ei va fi bine. Actualul regim al Rusiei cu o economie funcţională este o ameninţare pentru toate ţările din regiune. Trebuie să oprim schimburile comerciale cu Rusia ACUM. Este imperativ pentru siguranţa noastră”, a scris Cîţu, astăzi, pe pagina sa de Facebook.

Cu o zi în urmă, Cîţu anunţa că va cere în coaliţia de guvernare susţinerea unui act normativ prin care să li se taie accesul firmelor ruseşti la fonduri europene şi la orice formă de finanţare din taxele românilor.

„Anul trecut am dat o ordonanţă de urgenţă prin care companiile din China au fost excluse de la contractele finanţate din fonduri europene. Voi cere în coaliţie un act normativ care să taie accesul firmelor ruseşti la fonduri europene şi orice altă formă de finanţare din taxele românilor. Nu trebuie să mai pierdem timpul. Trebuie acţionat urgent”, transmitea Florin Cîţu.

Publicitate

Potrivit preşedintelui PNL, în România ar exista în jur de600 companii cu acţionariat rusesc, „legat de oligarhi din jurul lui Putin”.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Barbu Gh.

    4 martie, 2022 at 8:28 pm

    Ăsta-i de-o prostie fenomenală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes