Connect with us
Publicitate

Administrație

Florin Cîțu: „Angajații care nu sunt vacinați și nu au trecut prin boală din sistemul de sănătate public și privat vor trebui să se testeze pe banii lor”

Publicat

pe

Publicitate

Angajații din sănătate, atât din sectorul public, cât și din sectorul privat, care nu sunt vaccinați și nu au trecut prin boală, vor trebui să se testeze pe banii lor, anunță premierul interimar Florin Cîțu.

„Alături de patru membri ai guvernului, Kelemen Hunor, Cseke Attila și Lucian Bode, am semnat un proiect de lege pe care îl vom depune în Parlament Pe scurt, angajații care nu sunt vacinați și nu au trecut prin boală din sistemul de sănătate public și privat vor trebui să se testeze pe banii lor”, a anunțat premierul interimar Florin Cîțu.

El precizează că în aceeași situație se află și angajații IGSU și IGAv, la propunerea ministrului de Interne, Lucian Bode.

„Dacă nu am fi avut moțiunea de cenzură săptămâna trecută am fi avut acest proiect de lege aprobat în ședința de guvern și apoi transmis Parlametului în procedură de urgență”, conchide Cîțu.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Barbu Gh.

    14 octombrie, 2021 at 5:36 pm

    Acest pârnăiaș are grave probleme la mansardă. DAR CEL MAI GRAV ESTE CĂ MĂMĂLIGA ROMÂNEASCĂ STĂ ÎN CASĂ ÎN LOC SĂ IASĂ LA PROTESTE!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes