Connect with us
Publicitate

Sport

Fiul unui fost jucător de la FC Braşov are nevoie de noi. A fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută. Cum îl putem ajuta

Publicat

pe

Laszlo Balint, antrenorul formației UTA Arad, a dezvăluit drama prin care trece Casian Miclăuș, fostul jucător de la FC Braşov şi CFR Cluj.

Publicitate

Antrenorul echipei din Arad a scris pe contul său de Facebook povestea micuțului Tiago, fiul de doar 9 luni al lui Casian Miclăuș care a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută.

Deși are doar 9 luni, micuțul Tiago Miclăuș se luptă cu o boală cumplită și are nevoie de ajutor pentru a ajunge la o clinică din străinătate specializată în transplantul de celule stem.

Fiul fostului jucător de la CFR Cluj și FC Brașov a fost diagnosticat cu leucemie mieloblastică acută M7, o formă de leucemie foarte rară și foarte agresivă, iar măduva lui a fost afectată în proporție de 80%. Micuțul Tiago are nevoie să se trateze la o clinică din străinătate după ce a făcut chimioterapie la Cluj Napoca.

Publicitate

„El este Tiago, băiețelul lui Casian Miclăuș, fost fotbalist la echipe importante din România, cu care am împărțit camera în multe cantonamente la FC Brașov sau CFR Cluj. Îmi aduc aminte bucuria cu care m-a anunțat de venirea pe lume a lui Tiago. L-am vizitat în primăvară… radia de fericire!

Din păcate… cursul vieții se poate schimba radical de la o zi la alta… La doar 9 luni, Tiago a fost diagnosticat cu o boală cumplită: LEUCEMIE MIELOBLASTICĂ ACUTĂ M7, o formă de leucemie foarte rară și foarte agresivă, astfel că în doar câteva săptămâni de la debutul bolii, măduva lui a fost afectată în proporție de 80%. A început chimioterapia la Cluj-Napoca imediat după depistarea bolii, însă este necesar să se continue tratamentul cât mai urgent la o clinică din străinătate care este specializată în transplantul de celule stem.

Din ce mi-a povestit Casian, Tiago este un luptător, chiar dacă, atât de micuț și firav, trebuie să dea o luptă împotriva unui monstru ascuns în venele lui… Noi putem doar să îl ajutăm în această luptă, să îi oferim posibitatea de a avea mai multe șanse la viată. Și să ne rugăm. Să ne rugăm ca Dumnezeu să îi dea putere lui Tiago să învingă în această luptă!”, a scris Laszo Balint, antrenorul lui UTA Arad, pe contul său de Facebook.

Iată conturile în care se pot face donațiile pentru micuțul Tiago:

Nume: Miclăuș Casian Vasile
IBAN Banca BRD:
RO09BRDE130SV55648721300
SWIFT: BRDEROBU
Moneda:EURO
Nume: Miclăus Casian Vasile
Banca REVOLUT :
Tel. +40758704336
Nume: Gîrda Cristina-Roxana
IBAN Banca TRANSILVANIA:
RO89BTRL01301201C69471XX
SWIFTBTRLRO22
Moneda: RON

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes